Reserveren

Reserveren(Vandaag reserveren? Graag bellen op: 077-2083180)
  OverOns

  WIJ ZIJN RESTAURANT NAKAL CULINAIR EIGENWIJS

  Overons

  Nakal staat voor “ondeugend” of “eigenwijs”. Wij willen met restaurant Nakal de traditionele oude Indonesische keuken transformeren naar een nieuwe uiterlijke vorm, ingepast in de Nederlandse eet cultuur.

  De Indonesische keuken kent een eeuwen oude traditie die overgekomen is naar Nederland door de kolonisatie van Indonesië. De Nederlandse cultuur heeft door de eeuwen heen daardoor een ingewortelde band met de Indonesische cultuur gekregen. Dit maakt dat veel Nederlanders de Indonesische keuken kennen en daar ook een levendige ervaring hebben.

  Het beleven van de Indonesische keuken is veelal sterk verbonden met herkenningen en gewoontes die van ouder op kind zijn overgedragen. Het is dan ook veelal een sterke gevoelsmatig verhouding met dit eten die door de jaren heen ongewijzigd gebleven zijn.

  Het veranderen van deze sterke emotionele keuken is in eerste instantie iets dat niemand zomaar in zijn/haar hoofd zou halen. Toch moeten we concluderen dat deze gerechten zoals moeder , oma of grootmoeder die bereidde, niet tot nauwelijks is te evenaren, al doet men nog zo zijn best om dit toch te reconstrueren. Het is met name de ambiance, de liefde en zorg, de emotionele band die de ervaring tot een intense beleving maken. “Nakal” erkent dit belevingseten van de Indonesische keuken dat zo diep geworteld zit in onze culturen en tracht daar nu juist gebruik van te maken. Naast de recepten die generaties lang zijn overgedragen, wil “Nakal” de ingrediënten van de cultuur, aan het nuttigen van het eten toevoegen.

  Het uitgangspunt is de Indonesische keuken op een culinaire hoogte te brengen met behulp van de rijke traditie van de Indonesische ( eet ) cultuur en de hedendaagse kooktechnieken. Zo moet het eten bij “Nakal” meer zijn dan eten. Door het prikkelen van alle zintuigen van onze gasten willen wij een emotie opwekken van herkenning, verbazing en verwondering.

  Denise Raijmakers

  Gastvrouw / Eigenaresse
  Denise houdt van het zorgen en in de watten leggen van de gasten, Denise heeft een passie voor gastvrijheid en zorgt er op een spontane en ontspannen manier voor dat u zich thuis voelt en dat het u aan tafel aan niets ontbreekt.

  Arjuna Besemboen

  Chefkok / Eigenaar
  Arjuna heeft enorm veel ervaring opgedaan in zijn carrière als chef en heeft gewerkt in gerenommeerde restaurants. Zeer gedreven en altijd opzoek naar dat ene detail, ingredient of gerecht wat net dat beetje extra geeft wat hem onderscheid als chef daarbij heeft hij een eigen visie en stijl ontwikkeld waarbij hij traditioneel naadloos kan combineren met vernieuwende gerechten waardoor iedere gerecht een smaakexplosie geeft, alles tot in detail uitgedacht en niets aan het toeval overlatend.

  Gianni

  Leerling-kok
  Gianni is onze eerste Nakal leerling kok niveau 3, een rustige en leergierige jonge die ons team fulltime versterkt, Gianni is een stille kracht met diepe gronde, met eigen initiatief een kracht die zich continu zelf wil verbeteren, hij is een jonge waar we veel mee kunnen sparren in de keuken waardoor we samen op nieuwe ideeën komen, een aantal creaties die u in ons restaurant ziet komen uit zijn hand.

  Noa

  Noa is bij ons begonnen als medewerkster in de spoelkeuken en gaat zodra ze 16 is doorstromen naar de bediening, Noa is altijd in voor een lolletje en is heel precies en punctueel in haar werk daarbij is ze ook goed gebekt en staat ze altijd haar mannetje, ze heeft haar hart op de juiste plek en een echte werkers mentaliteit, niet af is niet naar huis, ze is ook heel erg collegiaal en staat altijd voor ons en haar team leden klaar.

  Maud

  Maud werkt bij ons in de bediening en is ons mode meisje, met haar stralende lach en gastvrijheid verwelkomd ze graag onze gasten, ze bezorgt onze gasten een zorgeloze avond, met deze frisse verschijning aan tafel is het altijd gezellig.

  Priscilla

  Priscilla is een jonge dame met vele kanten en kwaliteiten, ze is bij ons werkzaam in de bediening. Een parttime medewerkster die een mooie plek inneemt in ons team, een stabiele betrouwbare kracht die zich altijd tot het uiterste inzet. Een fijne dame die de service in restaurant Nakal hoog in het vaandel heeft.

  Monique

  Monique is bij ons de oudste van het stel, maar zeker niet de minste. Door haar harde werken en doorzettingsvermogen is ze nu de rechterhand van de chef. Dit manusje van alles draait nergens haar hand voor om. Wij hebben dan ook Monique nooit zonder lach gezien. Met haar enthousiasme en goede humeur weet ze dan ook iedereen te motiveren.

  Bobby

  Bobby of wel Bobster werkt bij ons in de bediening, door haar passie voor sport en overwinning, is bobby ook echt een aanwinst voor ons team, ze zal der dan ook alles aan doen om onze gasten een fijne avond te bezorgen.

  Jessie

  Jessie is nog maar kort bij ons werkzaam in de bediening, ze heeft gevoel voor gastvrijheid en zal dat ook laten blijken aan de gast, Jessie is altijd vrolijk en maakt graag een praatje aan tafel zodat ze de gasten een echte "Nakal" avond kan bezorgen.