Reserveren

Reserveren(Vandaag reserveren? Graag bellen op: 077-2083180)








    OverOns

    WIJ ZIJN RESTAURANT NAKAL CULINAIR EIGENWIJS

    Overons

    Nakal staat voor “ondeugend” of “eigenwijs”. Wij willen met restaurant Nakal de traditionele oude Indonesische keuken transformeren naar een nieuwe uiterlijke vorm, ingepast in de Nederlandse eet cultuur.

    De Indonesische keuken kent een eeuwen oude traditie die overgekomen is naar Nederland door de kolonisatie van Indonesië. De Nederlandse cultuur heeft door de eeuwen heen daardoor een ingewortelde band met de Indonesische cultuur gekregen. Dit maakt dat veel Nederlanders de Indonesische keuken kennen en daar ook een levendige ervaring hebben.

    Het beleven van de Indonesische keuken is veelal sterk verbonden met herkenningen en gewoontes die van ouder op kind zijn overgedragen. Het is dan ook veelal een sterke gevoelsmatig verhouding met dit eten die door de jaren heen ongewijzigd gebleven zijn.

    Het veranderen van deze sterke emotionele keuken is in eerste instantie iets dat niemand zomaar in zijn/haar hoofd zou halen. Toch moeten we concluderen dat deze gerechten zoals moeder , oma of grootmoeder die bereidde, niet tot nauwelijks is te evenaren, al doet men nog zo zijn best om dit toch te reconstrueren. Het is met name de ambiance, de liefde en zorg, de emotionele band die de ervaring tot een intense beleving maken. “Nakal” erkent dit belevingseten van de Indonesische keuken dat zo diep geworteld zit in onze culturen en tracht daar nu juist gebruik van te maken. Naast de recepten die generaties lang zijn overgedragen, wil “Nakal” de ingrediënten van de cultuur, aan het nuttigen van het eten toevoegen.

    Het uitgangspunt is de Indonesische keuken op een culinaire hoogte te brengen met behulp van de rijke traditie van de Indonesische ( eet ) cultuur en de hedendaagse kooktechnieken. Zo moet het eten bij “Nakal” meer zijn dan eten. Door het prikkelen van alle zintuigen van onze gasten willen wij een emotie opwekken van herkenning, verbazing en verwondering.

    Denise Raijmakers

    Gastvrouw / Eigenaresse
    Denise houdt van het zorgen en in de watten leggen van de gasten, Denise heeft een passie voor gastvrijheid en zorgt er op een spontane en ontspannen manier voor dat u zich thuis voelt en dat het u aan tafel aan niets ontbreekt.

    Bobby

    Bobby of wel Bobster werkt bij ons in de bediening, door haar passie voor sport en overwinning, is bobby ook echt een aanwinst voor ons team, ze zal der dan ook alles aan doen om onze gasten een fijne avond te bezorgen.

    Zoë

    Zoë is de enige die bij ons werkt van boven de rivieren. Met haar ondeugende en eigenwijze karakter past ze echt bij Nakal, ze is werkzaam bij ons in het weekend in de bediening. Dit luie beestje heeft ook een ijverige kant. Ze is echt een dieseltje, als ze eenmaal opgang is dan is ze niet meer stoppen. In haar ijver zal ze er dan ook alles aan doen zodat onze gasten niks te kort komen.

    Monique

    Monique is bij ons de oudste van het stel, maar zeker niet de minste. Door haar harde werken en doorzettingsvermogen is ze nu de rechterhand van de chef. Dit manusje van alles draait nergens haar hand voor om. Wij hebben dan ook Monique nooit zonder lach gezien. Met haar enthousiasme en goede humeur weet ze dan ook iedereen te motiveren.

    Priscilla

    Priscilla is een jonge dame met vele kanten en kwaliteiten, ze is bij ons werkzaam in de bediening. Een parttime medewerkster die een mooie plek inneemt in ons team, een stabiele betrouwbare kracht die zich altijd tot het uiterste inzet. Een fijne dame die de service in restaurant Nakal hoog in het vaandel heeft.

    Julie

    Julie is de kleinste van het stel, maar ze weet alles in goede banen te leiden. Ze is bij ons werkzaam in de bediening en ze is een echte teamplayer. Met haar scherpe visie zorgt ze er voor dat onze gasten niks te kort komen. Julie hoort bij Nakal, vooral het eigenwijze komt wel eens naar voren. Ze is een stabiele kracht waar we op kunnen bouwen.

    Maud

    Maud werkt bij ons in de bediening en is ons mode meisje, met haar stralende lach en gastvrijheid verwelkomd ze graag onze gasten, ze bezorgt onze gasten een zorgeloze avond, met deze frisse verschijning aan tafel is het altijd gezellig.

    Menno

    Menno kwam hier binnen als een rustige verlegen jongeman en is opgebloeid tot onze barman, met zijn droge humor weet hij de glazen toch nat te houden, achter de bar is echt zijn plek toch treed hij steeds meer naar de voorgrond en vind hij de interactie met gasten leuker, van deze correct nette jonge gaat u nog vaak zien bij Nakal.

    Noa

    Noa is bij ons begonnen als medewerkster in de spoelkeuken en gaat zodra ze 16 is doorstromen naar de bediening, Noa is altijd in voor een lolletje en is heel precies en punctueel in haar werk daarbij is ze ook goed gebekt en staat ze altijd haar mannetje, ze heeft haar hart op de juiste plek en een echte werkers mentaliteit, niet af is niet naar huis, ze is ook heel erg collegiaal en staat altijd voor ons en haar team leden klaar.

    Gianni

    Leerling-kok
    Gianni is onze eerste Nakal leerling kok niveau 3, een rustige en leergierige jonge die ons team fulltime versterkt, Gianni is een stille kracht met diepe gronde, met eigen initiatief een kracht die zich continu zelf wil verbeteren, hij is een jonge waar we veel mee kunnen sparren in de keuken waardoor we samen op nieuwe ideeën komen, een aantal creaties die u in ons restaurant ziet komen uit zijn hand.

    Arjuna Besemboen

    Chefkok / Eigenaar
    Arjuna heeft enorm veel ervaring opgedaan in zijn carrière als chef en heeft gewerkt in gerenommeerde restaurants. Zeer gedreven en altijd opzoek naar dat ene detail, ingredient of gerecht wat net dat beetje extra geeft wat hem onderscheid als chef daarbij heeft hij een eigen visie en stijl ontwikkeld waarbij hij traditioneel naadloos kan combineren met vernieuwende gerechten waardoor iedere gerecht een smaakexplosie geeft, alles tot in detail uitgedacht en niets aan het toeval overlatend.

    Jessie

    Jessie is nog maar kort bij ons werkzaam in de bediening, ze heeft gevoel voor gastvrijheid en zal dat ook laten blijken aan de gast, Jessie is altijd vrolijk en maakt graag een praatje aan tafel zodat ze de gasten een echte "Nakal" avond kan bezorgen.